Menu

nieuws

Groen licht! De osteopathische zorg mag vanaf 11 mei worden hervat.

Apr 22 2020

Vanaf 11 mei mogen wij onze osteopathische zorg weer oppakken. Wij zijn erg blij dat wij u weer mogen ontvangen in de praktijk.
We zullen steeds zorgvuldig blijven kijken in welke vorm een osteopathisch consult het beste kan plaatsvinden.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact met ons opnemen. Momenteel gaat dit nog het gemakkelijkst via de email. Inspreken in de voicemail kan natuurlijk ook. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

In onze praktijk nemen we uiteraard de noodzakelijke maatregelen om op een verantwoorde manier zorg te kunnen leveren. Dit betekent o.a. dat we de 1,5 meter afstand regel hanteren, geen handen schudden en onze hygiënemaatregelen nemen. Wanneer de osteopaat (of huisgenoten van de osteopaat) klachten ervaren, zal de behandeling afgebeld worden.

Bij bezoek aan onze praktijk vragen wij het volgende van u:

Lees verder

Maatregelen t.a.v. Coronavirus (C)VID-19)

Dec 22 2017

De overheid neemt steeds meer maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De website van het RIVM geeft hier duidelijke informatie over. Op basis van de huidige informatie van het RIVM, hebben we besloten de praktijk open te houden. Dit wel op basis van de volgende voorwaarden:

Lees verder

Osteopathie: effectief en kostenbesparend?

Feb 14 2019

Ja! Zegt de Belgische gezondheidseconoom Lieven Annemans in de Belgische krant 'De Standaard'.
In opdracht van de Belgische Beroepsvereniging voor Osteopaten (BVBO/UBO) onderzocht Annemans het wetenschappelijk bewijs voor de osteopathische behandeling van lage rug- en nekpijn. Annemans gaf aan aanvankelijk met enige scepsis aan het onderzoek te zijn gestart, maar moest tot de conclusie komen dat osteopathie bij nek-, en rugklachten een 'tamelijk spectaculair' effect heeft.

Lees verder

Bereikbaarheid praktijk

Oct 08 2018

Voor degenen die met de auto naar de praktijk komen:
Momenteel is de Daalseweg voor een deel onder constructie. Vanaf het stadscentrum kunt u het beste via de Berg en Dalseweg de praktijk bereiken. Vanaf het zuiden (Koolemans Beynenstraat - Badhuisrotonde) is de praktijk normaal bereikbaar.
Deze reconstuctie staat tot het eind van dit jaar gepland.


Is osteopathie iets voor u?

Sep 28 2015

U heeft klachten maar weet niet of u bij ons op het goede adres bent?

Vraag gerust om een kosteloos informatiegesprek.

In een kwartier kunt u uw klacht met een van de osteopaten bespreken en wij kunnen u dan een passend advies geven of u bij ons in goede handen bent of beter een ander traject kunt ingaan.


Facebook

Mar 27 2013

Wilt u wat meer weten over wetenschappelijk gerelateerde artikelen over osteopathie en de (actuele) achtergronden van osteopathie?
Kijkt u dan eens op onze facebookpagina door op de 'facebook-knop' te klikken.
Veel leesplezier!


Herfstvakantie

Oct 16 2017

 Tijdens de herfstvakantie heeft de praktijk beperkte openingstijden. Dinsdag en vrijdag is de praktijk gesloten. Het secretariaat zal op de normale tijden bereikbaar zijn. 


Bereikbaarheid en opening in de vakantieperiode

Jun 12 2017

Tijdens de vakantieperiode is het secretariaat op de normale tijden bereikbaar. 
I.v.m. de vakantie zijn de openingstijden licht aangepast. De praktijk blijft in de vakantieweken geopend en kunt u zich gewoon aanmelden voor een behandeling.

Wilt u snel met ons in contact komen?
Stuur een email of laat een bericht achter in de voicemail. Het kan zijn dat de responstijd wat langer is dan dat u van ons gewend bent. 


Feestdagen

Aug 29 2016

Wij wensen u prettige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2017 toe.

Tijdens de feestdagen is de praktijk niet volledig bezet. Vanaf 9 januari draaien we weer op volle kracht!

Het secretariaat op maandag en donderdag is gewoon bereikbaar tussen 10.00 uur en 14.00 uur.


Secretariaat gesloten

Aug 31 2015

I.v.m. vakantie is het secretariaat gesloten tot 14 september.

Voor vragen en/of aanmeldingen kunt u het best een email sturen of inspreken op het antwoordapparaat. Uw vraag zal beantwoord worden op de momenten dat wij de handen even 'vrij' hebben. Wij streven ernaar om uw vraag dezelfde dag te beantwoorden.


Vakantie afgelopen

Aug 24 2015

Ook voor ons is de vakantie afgelopen. Wij zijn weer fris en fruitig om uw vragen te beantwoorden en klachten te behandelen. U kunt ons weer op de normale tijden bereiken.


Uitbreiding

Sep 17 2014

Vanaf januari  komt Koen Vossen het osteopatenteam versterken. Wij hebben met Koen een enthousiaste osteopaat in huis kunnen halen en hebben veel zin in de nieuwe samenwerking.
Daarnaast hebben wij Ed Brouns in de praktijk. Ed is fysiotherapeut en huurt voor een aantal dagen een praktijkruimte binnen onze praktijk. Met Ed hebben wij een ervaren fysiotherapeut in huis waarmee een prettige samenwerking is aangegaan.
 


VeiligheidsOnderzoek in de KinderOsteopathie: VOKO studie

Nov 19 2012

Osteopathiepraktijk Nijmegen werkt mee aan een landelijk onderzoek naar de reacties van kinderen op osteopathische behandelingen. Met dit onderzoek wordt de veiligheid van de osteopathische behandeling onderzocht.

Lees verder

RTL brengt osteopathie extra in beeld

Nov 28 2012

RTL-4 programma Lifestyle Experience brengt osteopathie in beeld.

Lees verder

Bolle buiken & Babybeurs

Oct 04 2012

Op zaterdag 10 november heeft Osteopathiepraktijk Nijmegen op de Bolle Buiken en Babybeurs gestaan in Wijchen. Het was een druk bezochte dag.

Lees verder
 
  
 
 

Deze website maakt beperkt gebruik van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen u, dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!