Menu

nieuws

Afspraak maken of toch eerst even overleg?

Dec 22 2017

Veruit de meeste mensen die bij ons een afspraak maken hebben al een beeld van wat osteopathie kan betekenen voor hun klacht(en). Enkelen zijn nog niet zo zeker of osteopathie de beste keuze is voor hun situatie, of hebben 'koudwatervrees'.
Voor deze groep mensen bestaat de mogelijkheid om onze praktijk te bezoeken en de situatie voor te leggen bij een van de osteopaten. 

 

Lees verder

Facebook

Mar 27 2013

Wilt u wat meer weten over wetenschappelijk gerelateerde artikelen over osteopathie en de (actuele) achtergronden van osteopathie?
Kijkt u dan eens op onze facebookpagina door op de 'facebook-knop' te klikken.
Veel leesplezier!


Herfstvakantie

Oct 16 2017

 Tijdens de herfstvakantie heeft de praktijk beperkte openingstijden. Dinsdag en vrijdag is de praktijk gesloten. Het secretariaat zal op de normale tijden bereikbaar zijn. 


Bereikbaarheid en opening in de vakantieperiode

Jun 12 2017

Tijdens de vakantieperiode is het secretariaat op de normale tijden bereikbaar. 
I.v.m. de vakantie zijn de openingstijden licht aangepast. De praktijk blijft in de vakantieweken geopend en kunt u zich gewoon aanmelden voor een behandeling.

Wilt u snel met ons in contact komen?
Stuur een email of laat een bericht achter in de voicemail. Het kan zijn dat de responstijd wat langer is dan dat u van ons gewend bent. 


Feestdagen

Aug 29 2016

Wij wensen u prettige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2017 toe.

Tijdens de feestdagen is de praktijk niet volledig bezet. Vanaf 9 januari draaien we weer op volle kracht!

Het secretariaat op maandag en donderdag is gewoon bereikbaar tussen 10.00 uur en 14.00 uur.


Is osteopathie iets voor u?

Sep 28 2015

U heeft klachten maar weet niet of u bij ons op het goede adres bent?

Vraag gerust om een kosteloos informatiegesprek.

In een kwartier kunt u uw klacht met een van de osteopaten bespreken en wij kunnen u dan een passend advies geven of u bij ons in goede handen bent of beter een ander traject kunt ingaan.


Secretariaat gesloten

Aug 31 2015

I.v.m. vakantie is het secretariaat gesloten tot 14 september.

Voor vragen en/of aanmeldingen kunt u het best een email sturen of inspreken op het antwoordapparaat. Uw vraag zal beantwoord worden op de momenten dat wij de handen even 'vrij' hebben. Wij streven ernaar om uw vraag dezelfde dag te beantwoorden.


Vakantie afgelopen

Aug 24 2015

Ook voor ons is de vakantie afgelopen. Wij zijn weer fris en fruitig om uw vragen te beantwoorden en klachten te behandelen. U kunt ons weer op de normale tijden bereiken.


Vakantie

Jul 15 2015

In de periode van 20 juli t/m 10 augustus is de praktijk niet volledig bezet i.v.m. de vakantie. Het secretariaat is normaal bereikbaar, maar daarbuiten kan het mogelijk wat langer duren voordat wij terugbellen. Er is in de vakantieperiode minimaal 1 osteopaat aanwezig, zodat afspraken op korte termijn gewoon kunnen worden ingepland.


Uitbreiding

Sep 17 2014

Vanaf januari  komt Koen Vossen het osteopatenteam versterken. Wij hebben met Koen een enthousiaste osteopaat in huis kunnen halen en hebben veel zin in de nieuwe samenwerking.
Daarnaast hebben wij Ed Brouns in de praktijk. Ed is fysiotherapeut en huurt voor een aantal dagen een praktijkruimte binnen onze praktijk. Met Ed hebben wij een ervaren fysiotherapeut in huis waarmee een prettige samenwerking is aangegaan.
 


VeiligheidsOnderzoek in de KinderOsteopathie: VOKO studie

Nov 19 2012

Osteopathiepraktijk Nijmegen werkt mee aan een landelijk onderzoek naar de reacties van kinderen op osteopathische behandelingen. Met dit onderzoek wordt de veiligheid van de osteopathische behandeling onderzocht.

Lees verder

RTL brengt osteopathie extra in beeld

Nov 28 2012

RTL-4 programma Lifestyle Experience brengt osteopathie in beeld.

Lees verder

Bolle buiken & Babybeurs

Oct 04 2012

Op zaterdag 10 november heeft Osteopathiepraktijk Nijmegen op de Bolle Buiken en Babybeurs gestaan in Wijchen. Het was een druk bezochte dag.

Lees verder
 
  
 
 

Deze website maakt beperkt gebruik van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen u, dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!